Omfangsdræn til huse, have og marker klarer vi

Oplever du fugtproblemer i dit hjem? Så er et omfangsdræn sandsynligvis løsningen. Hos Kloakmesterfyn IVS etablerer vi drænsystemer til huse, have og marker. Vi har base i Odense, men kommer også gerne ud til kunder i Søndersø, Årslev og omegn.

Et godt omfangsdræn er ofte den rette løsning til fugtproblemer. Formålet med et omfangsdræn er at lede fugt og vand væk fra huset. I ældre huse er et dræn særligt vigtigt, fordi fugt og regnvand her lettere kan trænge igennem mursten eller gulv.

Få et sundt indeklima med et omfangsdræn

Med et godt omfangsdræn sikres et sundt indeklima, hvilket kan være med til at øge værdien af dit hus og forebygge skader på huset. Det kan altså godt betale sig at få etableret et dræn i hjemmet.​ Samarbejder du med os, vil du være garanteret holdbare kvalitetsløsninger til gode priser. 

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris pr. meter omfangsdræn.

Det vigtigste for os er tilfredse kunder. Derfor sætter vi altid den enkelte kunde og dennes behov i centrum for vores arbejde. Vi overholder derudover naturligvis altid alle indgåede aftaler. Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner, hvis du mangler hjælp til en opgave inden for kloakfaget.

Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte Kloakmesterfyn IVS. Vi står altid klar med kompetent hjælp, hvor der er behov for det.

Du kan kontakte os på telefon 50 69 28 10 eller på mail kloakmesterfyn@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt med svar på dine spørgsmål.​

Kontakt os​

Udfyld nedenstående formular, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kloakmesterfyn IVS

Kalørvej 60, Ejlstrup

5200 Odense V

​CVR: 39078457

E-mail: kloakmesterfyn@gmail.com

Telefon: 50 69 28 10

​Autoriseret Kloakmester

​Jacob Rasmussen

Kalørvej 60, 5200 Odense V

CVR: 30575628

Kloakrør/brolægger

Knud Erik Madsen

Telefon: 20 73 04 52

Bogholderi

Faktura sendes til:

E-mail: kloakmesterfyn@gmail.com

Kloakrørlægger

​Claus Winther

Telefon: 20 73 04 52