​Regnvandsanlæg kan spare dig for mange penge

Vidste du, at du nemt kan opsamle regnvand og bruge det til hverdagens gøremål? Dette er muligt med et regnvandsanlæg. Hos Kloakmesterfyn IVS varetager vi alle opgaver i forbindelse med etablering af regnvandsanlæg. Vi kommer mest i og omkring Odense, Søndersø og Årslev, men kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Et regnvandsanlæg har til formål at opsamle regnvand, så det kan udnyttes til senere brug. Dette er altså en smart og miljøvenlig løsning, som giver dig mulighed for at mindske dit vandforbrug markant. Lyder dette som noget for dig, må du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Opsamling af regnvand med et regnvandsanlæg

Der findes forskellige former for regnvandsanlæg, som passer til diverse behov. Fælles er dog, at de foretager en effektiv opsamling af regnvand, som senere kan komme dig til gode. Regnvandet kan nemlig udnyttes til både indendørs og udendørs brug såsom toiletskyl, havevanding, tøj- eller bilvask.​

Vi er en kompetent samarbejdspartner, som naturligvis altid overholder alle aftaler. Derudover løser vi altid den pågældende opgave efter bedste evne. Vi skaber altid resultater af høj kvalitet. Ønsker du rådgivning omkring, hvordan du med fordel kan gøre brug af et regnvandsanlæg, så tilbyder vi også gerne dette.

Kontakt os for yderligere information

Et regnvandsanlæg er altså en miljøvenlig løsning, hvor du kan spare mange penge. Vi tilbyder professionel etablering og rådgivning til en god pris.

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte os på telefon 50 69 28 10 eller på mail kloakmesterfyn@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt og tager os en uforpligtende snak.​

Kontakt os​

Udfyld nedenstående formular, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kloakmesterfyn IVS

Kalørvej 60, Ejlstrup

5200 Odense V

​CVR: 39078457

E-mail: kloakmesterfyn@gmail.com

Telefon: 50 69 28 10

​Autoriseret Kloakmester

​Jacob Rasmussen

Kalørvej 60, 5200 Odense V

CVR: 30575628

Kloakrør/brolægger

Knud Erik Madsen

Telefon: 20 73 04 52

Bogholderi

Faktura sendes til:

E-mail: kloakmesterfyn@gmail.com

Kloakrørlægger

​Claus Winther

Telefon: 20 73 04 52